Road to pro

Samen werken aan gezonde topkeepers

Keepersacademy

Sierd van der Berg Keepersacademy tilt je naar een hoger niveau. Dat is natuurlijk de droom van iedere keeper. Naast trainen is voeding belangrijk in je road to pro. Daarom zijn Sierd van der Berg keepersacademy en de sportdiëtisten van AVS een samenwerking gestart.

De academy is onafhankelijke organisatie waar keepers(sters) de mogelijkheid hebben hun droom als prof te verwezenlijken. Vanuit een individuele benadering gebaseerd op eerlijkheid, open feedback, talent, persoonlijkheid en inzet proberen we via innovatieve en effectieve begeleidingsmethodes deelnemers te ontwikkelen als mens en als keeper. Om dit te bereiken zullen de deelnemers positieve intenties en fysieke voorwaarden moeten hebben om hun doel te kunnen bereiken.

De juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen, sneller herstel, betere prestaties, goede groei bij jeugdsporters en een betere lichaamssamenstelling. De AVS sportdiëtisten geven je een advies op maat passend bij je leeftijd, je doelen en sportactiviteiten en we kunnen je goed adviseren over het onder andere gebruik van supplementen, voeding op wedstrijddagen en voeding bij blessures.

Samen werken aan de ontwikkeling van gezonde topkeepers.
Plan je afspraak hier

sierd van der berg