Sportdiëtist Assen

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

AVS diëtisten en sportdiëtisten  Leonie Lubbinge en Kim Leegte hebben spreekuur in Assen, Drenthe. Het spreekuur is bij AFP Sport aan de Industrieweg 10 in Assen. Binnen het centrum werken we samen met fysiotherapeuten van AFP.

AVS is aangesloten bij Gezond in Drenthe

Met een verwijzing van de huisarts kun je deelnemen aan de Beweegkuur (Gecombineerde Leefstijl Interventie, GLI).

Een gezonde en gevarieerde voeding is van belang om je energiek en fit te voelen. Wanneer je intensief traint is een optimaal voedingspatroon extra belangrijk voor het leveren van een goede sportprestatie. Want de juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen en betere prestaties.
Maar wat is voor mij een optimaal voedingspatroon en wat heb ik als (top)sporter extra nodig? Heb ik tekorten? Wat kan ik doen om mijn prestaties te verbeteren? Kan ik lichamelijke klachten voorkomen en hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik meer uit mijn trainingen halen, langer trainen zonder die vermoeidheid of dip? Heb ik supplementen nodig? Hoeveel eiwitten moet ik gebruiken om spiermassa op te bouwen? Als specialist op het gebied van voeding in relatie tot sport beantwoord ik deze vragen en maak ik voor jou een individueel voedingsplan op maat.

Bij AVS houden we van lekker en gezond eten, koken zonder pakjes en zakjes volgens het Puur Gezond principe.

Je kunt een afspraak maken voor het spreekuur via de online agenda op de website.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.