Diëtist Drachten

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

AVS diëtisten, leefstijlcoaches en sportdiëtisten Marissa Lindemulder en Janouk van der Laan hebben spreekuur bij fysiotherapiepraktijk Fitaal in Drachten. Het spreekuur is aan de Morra.

Marissa is naast diëtist en sportdiëtist ook emotie-eten de baas specialist, tevens gespecialiseerd in FODMaP en begeleiding bij gastric bypass. Marissa geeft regelmatig workshops Emotie-eten de baas waarin alle stappen in een ochtend worden doorlopen. Het geeft je handvaten om ermee aan de slag te gaan.

Ga je snoepen en snaaien om ‘lastige’ gevoelens te dempen? Dan is het nu tijd om te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken. Het is honderden vrouwen al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen. Als Emotie-eten de baas specialist© laat Marissa jou onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde.

In Drachten kun je meedoen met de Beweegkuur. Zowel Marissa als Janouk zijn leefstijlcoach en begeleiden je op weg naar een gezonde leefstijl.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.