Emotie-eten

Word het Emotie-eten de baas.

Emotie-eten de baas, dat lukt jou ook!

Daar lig je dan, uitgeteld op de bank na een lange dag met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU!
Je gedachten dwalen af naar de voorraadkast, wat heb ik allemaal in huis? Oja, gisteren lekkere koeken meegenomen voor de visite, daar kan ik nu ook wel ééntje van nemen. Of die zak chips … Eenmaal de fout ingegaan en ben je nu niet meer te stoppen?
Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen en je gewicht. Wil jij het emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Nooit meer op dieet? Dan helpen wij je graag in dit proces.

Emotie-eten verdwijnt niet vanzelf..

Als Emotie-eten de baas specialist© laten we je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Via een 7-stappen plan ervaar je hoe je je behoefte aan rust of waardering kunt bevredigen zonder naar troosteten te grijpen. Hiermee ben jij je snoep- en snaaibuien definitief de baas.

Herken jij jezelf als jojoër? Heb je al bewezen dat je goed kunt afvallen, maar kom je weer aan bij tegenslag, verdriet of stress? Dan is het tijd te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken. Ook wanneer je jezelf niet als emotie-eter ziet, maar je wel met regelmaat te veel eet en snoep- en snaaibuien ervaart, kan je contact opnemen. Honderden vrouwen is het al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen. Dat lukt jou ook!

Wil jij graag:

–  Stap voor stap gezonder gaan leven? Omdat het gewoon heerlijk is om fit genoeg te zijn om te kunnen doen wat je graag doet!
–  Je meer bewust worden van je eetpatronen?
–  Het emotie-eten onder controle krijgen?
–  Een stimulans om dagelijks te bewegen, zodat je je energieker en sterker voelt?
–  Geleidelijk én blijvend gewicht verliezen, in plaats van snel afvallen en daarna weer aankomen met rente?

Dan is de Emotie-eten de baas aanpak passend voor jou.

We kunnen je begeleiden via:

  • een gratis intake Emotie-eten de baas;
  • individuele begeleiding met een intensief 3 maanden traject of losse consulten;
  • een kennismakingsworkshop Emotie-eten de baas;
  • het emotie-eten de baas groepsprogramma (zie agenda);
  • een workshop mindful eten.

Binnen AVS is Marissa de specialist in Emotie-eten. Heb je vragen? Wil je deelnemen? Neem dan contact op met Marissa@avs-sportdietisten.nl 

Video’s bekijken

Handige maaltijdplanner

Bestel je menuplanner in onze webshop of koop ‘m bij je AVS diëtist