Diëtisten van AVS

Hier vind je meer informatie over het team van AVS diëtisten en de locaties waar we spreekuur houden

Het team van AVS

Het team van AVS bestaat uit 8 enthousiaste (sport)diëtisten. We zijn er voor iedereen die zijn sportprestaties wil verbeteren, gezonder wil leven of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft.

Van jong tot oud, individueel of in een groep: je wordt professioneel en deskundig gecoacht en begeleid. We houden spreekuren op diverse locaties in Groningen, Friesland en Drenthe. Er is vast wel een locatie bij jou in de buurt.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS.

Wat mag je van de diëtisten van AVS verwachten

  • Een analyse van je huidige voedingspatroon

  • Een praktisch advies met heldere uitleg

  • Een voedingsplan op maat

  • Up to date kennis

  • Samen werken richting realistische doelen

  • Intensieve coaching en betrokkenheid

  • Duurzaam resultaat

Maak kennis met ons team

Het team van AVS bestaat uit 6 enthousiaste (sport)diëtisten/ leefstijlcoaches. We zijn er voor iedereen die zijn sportprestaties wil verbeteren, gezonder wil leven of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft.

Linda Swart

Specialisaties:

Sport, diabetes type 1, overgewicht, coeliakie, leefstijl, endometriose, PCOS en prikkelbare darm

“De meeste voldoening haal ik uit de resultaten van mijn cliënten die de positieve effecten ervaren van het aanpassen van het voedingspatroon. Een lager gewicht, betere concentratie, een nieuw PR,  meer energie, betere bloedglucosewaarden of minder klachten. Een gezond en aangepast voedingspatroon kan echt het verschil maken.

Het veranderen van gewoontes en gedrag is niet altijd gemakkelijk. Graag kijk ik daarom samen met jou naar je doelen, de mogelijkheden, de keuzes die je maakt en de belemmeringen die je ervaart en motiveer ik je om haalbare stappen te zetten. Ik ben deskundig, enthousiast, ondernemend en hou van lekker en gezond eten. Mijn kennis en positieve eigenschappen zet ik graag in om jou weer een stap verder te helpen.

Naast mijn specialisaties ben ik vele jaren sportdiëtist bij FC Groningen en High Performance Partner TeamNL NOC*NSF geweest”

Marissa Lindemulder

Specialisaties:

Emotie-eten de baas specialist, sport, begeleiding bariatrische chirurgie, Fodmap beperkt dieet en leefstijl

“Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk voeding bij sport is. Ik vind het daarom ook leuk om sporters te begeleiden op het gebied van voeding, zodat ze optimaal kunnen presteren. Maar ook de cliënten die graag willen afvallen, hun bloedglucosewaarden of cholesterol willen verlagen of iets aan hun buikklachten willen doen geven mij de energie om uit te zoeken welke aanpak voor hen het beste werkt.

Sinds 2019 ben ik Emotie-eten de baas specialist© .Als Emotie-eten de baas specialist© laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Via een 7-stappen plan gaan we samen aan de slag, zodat jij je snoep- en snaaibuien definitief de baas kunt worden.”

Leonie Lubbinge

Specialisaties:

Sport, eetstoornissen, oncologie, allergie en leefstijl

“Één van de mooiste aspecten aan diëtist zijn vind ik dat soms maar heel kleine aanpassingen nodig zijn om veel resultaat te behalen. Het is super wanneer cliënten voor een 2e keer bij je op gesprek komen en aangeven dat het goed gaat en dat het ook bijna geen moeite heeft gekost.

Een ander mooi aspect voor mij persoonlijk is dat ik mijn passie voor sport ook nog eens in mijn werk kwijt kan. Ik vind het vooral leuk om jonge talenten te helpen de voeding te optimaliseren zodat ze alles uit zichzelf kunnen halen op weg naar het behalen van hun doelen.”

Greetje Staal

Specialisaties:

Diabetes, kinderen, leefstijl, overgewicht, bariatrische chirurgie en sport

“Inmiddels werk ik al een aantal jaren met veel plezier als diëtist bij AVS. Ik vind het een uitdaging om samen met jou je voedingspatroon stapsgewijs te optimaliseren. Het is belangrijk dat we haalbare en reële doelen stellen. Met praktische adviezen werken we richting je doel. Iedereen is namelijk anders en uniek. Een van mijn specialisaties is diabetes. Het is fijn om te zien dat je met voedingsaanpassingen daarin zoveel winst kunt halen. Het verminderen van medicatie, het verlagen van bloedsuikers en daarmee het verlagen van het risico op complicaties. Dat maakt mijn werk boeiend en afwisselend.

Als kinderdiëtist help ik je graag met al jouw vragen over de voeding van je opgroeiende kind. Ik geef je tips bij borst- of flesvoeding en denk graag mee hoe je je kind op een fijne manier een gezonde eter kunt laten zijn.”

Kim Leegte

Specialisaties:

Sport, leefstijl en overgewicht

“Een gezond(er) lichaam, meer energie, een gezonde relatie met eten, toename van spiermassa, een betere duurprestatie kunnen leveren, minder klachten; zijn een aantal dingen waar ik je mee kan helpen tijdens onze gesprekken.

Door middel van een luisterend oor en toepasbare adviezen help ik je met het behalen van jouw doelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er aandacht is voor balans, plezier en ontspanning.

In mijn eigen leven hou ik me veel bezig met gezondheid: voeding, sport, yoga en meditatie zijn vaste onderdelen in mijn dagelijks leven. Daarnaast ben ik gespecialiseerd als sportdiëtiste. Zelf heb ik veel verschillende sporten beoefend waardoor ik me kan inleven in jouw sport en sportcultuur. Goede voeding bij/rondom sport kan ervoor zorgen dat je alles eruit kan halen wat erin zit! Verder hou ik me bezig met duurzaamheid, plantaardige voeding en lekker én gezond koken.

In mijn werk heb ik gemerkt dat veel mensen een (nieuwe) manier zoeken om hun nieuwe gewoontes blijvend toe te passen, zonder ‘quick fix’. Goede voeding kan zo’n groot verschil uitmaken in je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hier wil ik je graag bij helpen en ondersteunen.”

Anouk Pranger

Specialisaties:

Algemene diëtetiek, leefstijl en overgewicht

“Het werken als diëtist vind ik enorm leuk omdat je met kleine aanpassingen en kennisoverdracht grote stappen tot een gezondere leefstijl kan maken.

Ieder persoon heeft zijn eigen doelen, wensen en dromen wat het werk zo uniek maakt.

Zelf houd ik ook enorm van lekkere, nieuwe recepten koken en deel dit dan ook graag met mijn cliënten”.