Emotie eten de baas

Dat lukt jou ook!

3 maanden traject Emotie eten de baas

Inhoud pakket

GRATIS kennismaking: hierin bespreken we jouw hulpvraag, knelpunten en kijken we samen of dit pakket geschikt voor je is.

Indien je kiest voor het pakket teken je hiervoor een contract van 12 weken en ga je akkoord met de totale kosten van € 425,-. We bekijken samen welk deel door de verzekering wordt vergoed. Indien een deel buiten de verzekering valt, wordt het resterende bedrag middels een eenmalige machtiging/factuur in rekening gebracht.

5 vervolgafspraken: elke twee weken is er een vervolgafspraak van ± 45 minuten. Je voedings- en beweegdagboek komt aan bod, je stelt doelen per week op, we bespreken het emotie-eten, successen, tegenslagen en aandachtspunten voor de komende weken.

5 e-mailconsulten: daarin benoem je wat goed gaat, wat tegenvalt en verzamel je de vragen die je hebt. Via de mail reageer ik op jouw voortgang en vragen.

Tijdens het laatste consult evalueren we het traject en bespreken we hoe je na deze drie maanden verder wilt.

Investering: 425,- euro
Inclusief het boek “Liefde in plaats van chocola” van Fenna Janssen t.w.v. € 17,95.

Binnen AVS is Marisa Lindemulder de Emotie-eten de baas specialist© Zij heeft spreekuur op diverse locaties. Plan vandaag nog je eerste afspraak en wordt het emotie-eten de baas.

Doe de test

Wil jij weten of je vooral een emotie-eter bent of juist een verleidingseter? Of allebei?

Download de test en vul de 20 vragen in. De uitslag krijg je direct te zien.

emotie eten de baas test