Diëtist Roden

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

In Roden hebben we spreekuur bij de huisartsenpraktijk Steenhuisen & van Mastrigt, aan de Westerbaan 2 in Roden. Je kunt terecht op het spreekuur van Leonie Lubbinge.

Diëtist Leonie is gespecialiseerd in allergie. Bij 50-90% van de mensen met hooikoorts ontstaan reacties op voeding. Dit wordt een kruisallergie genoemd. Een kruisallergie is een milde vorm van voedselallergie en uit zich vaak in tintelingen in de mond, zwelling van lip of keel na het eten van fruit, rauwe groente, pinda’s of noten. Leonie beoordeelt of je klachten passen bij een kruisallergie.
Indien dit het geval is kan zij je tips geven hoe met de kruisallergie om te gaan en op welke manier u de meeste voedingsmiddelen nog kunt blijven eten.

Leonie is sportdiëtist. Een gezonde en gevarieerde voeding is van belang om je energiek en fit te voelen. Wanneer je intensief traint is een optimaal voedingspatroon extra belangrijk voor het leveren van een goede sportprestatie. Want de juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen en betere prestaties.
Maar wat is voor mij een optimaal voedingspatroon en wat heb ik als (top)sporter extra nodig? Heb ik tekorten? Wat kan ik doen om mijn prestaties te verbeteren? Kan ik lichamelijke klachten voorkomen en hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik meer uit mijn trainingen halen, langer trainen zonder die vermoeidheid of dip? Heb ik supplementen nodig? Hoeveel eiwitten moet ik gebruiken om spiermassa op te bouwen? Als specialist op het gebied van voeding in relatie tot sport beantwoord ik je vragen en maak ik een individueel voedingsplan op maat.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.