Diëtist Tolbert

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

In Tolbert hebben we spreekuur in het Medisch Centrum Westerkwartier.  Je kunt terecht op het spreekuur van Kim Leegte.

Diëtist Kim is een allround diëtist.

Je kunt bij haar terecht voor ketenzorg, de Beweegkuur, adviezen bij intensieve sportbeoefening en nog veel meer.

Kim is sportdiëtist. Een gezonde en gevarieerde voeding is van belang om je energiek en fit te voelen. Wanneer je intensief traint is een optimaal voedingspatroon extra belangrijk voor het leveren van een goede sportprestatie. Want de juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen en betere prestaties.
Maar wat is voor mij een optimaal voedingspatroon en wat heb ik als (top)sporter extra nodig? Heb ik tekorten? Wat kan ik doen om mijn prestaties te verbeteren? Kan ik lichamelijke klachten voorkomen en hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik meer uit mijn trainingen halen, langer trainen zonder die vermoeidheid of dip? Heb ik supplementen nodig? Hoeveel eiwitten moet ik gebruiken om spiermassa op te bouwen? Als specialist op het gebied van voeding in relatie tot sport beantwoord ik je vragen en maak ik een individueel voedingsplan op maat.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.