Sportdiëtist Groningen

Hier vind je alle informatie over ons en het team van AVS diëtisten.

AVS diëtisten Anouk Pranger en Linda Swart, tevens sportdiëtist hebben spreekuur in Groningen. Het spreekuur is in het Loopsportcentrum Noord aan de Regattaweg 5 in Groningen. Binnen het loopsportcentrum vind je veel samenwerkende expertises onder één dak.

Een gezonde en gevarieerde voeding is van belang om je energiek en fit te voelen. Wanneer je intensief traint is een optimaal voedingspatroon extra belangrijk voor het leveren van een goede sportprestatie. Want de juiste voeding op het juiste moment draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen en betere prestaties.
Maar wat is voor mij een optimaal voedingspatroon en wat heb ik als (top)sporter extra nodig? Heb ik tekorten? Wat kan ik doen om mijn prestaties te verbeteren? Kan ik lichamelijke klachten voorkomen en hoe krijg ik meer energie? Hoe kan ik meer uit mijn trainingen halen, langer trainen zonder die vermoeidheid of dip? Heb ik supplementen nodig? Hoeveel eiwitten moet ik gebruiken om spiermassa op te bouwen? Als specialist op het gebied van voeding in relatie tot sport beantwoord ik deze vragen en maak ik voor jou een individueel voedingsplan op maat.

Linda Swart is naast diëtist en sportdiëtist ook gespecialiseerd in coeliakie, endometriose, PCOS, diabetes en leefstijl. Linda is jarenlang sportdiëtist bij FC Groningen geweest en high performance partner TeamNL van NOC*NSF.

Maak een afspraak en ervaar zelf de positieve effecten van een advies van een diëtist van AVS of verbeter je sportprestaties met een advies op maat van de sportdiëtist.