Sinds 2019 ben ik, Marissa, Emotie-eten de baas specialist©️ en ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik merkte dat ik in de praktijk vaak vrouwen zag die heel goed weten hoe ze gezond kunnen eten, wat ze anders willen doen en hoe ze zouden kunnen afvallen. Vaak ging dat voor een bepaalde periode wel goed, totdat er iets gebeurde waardoor ze het eten niet meer onder controle hadden. Met de Emotie-eten de baas aanpak kan ik deze cliënten veel beter helpen!

Als Emotie-eten de baas specialist©️ laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Via een 7-stappenplan krijg je inzicht in de situaties waarin je meer eet dan je zou willen, wat je gevoel in zo’n situatie is en wat je eigenlijk het allerliefste zou willen of nodig zou hebben.
Wanneer je je bewust bent van de echte reden waarom je gaat eten, kun je ook veel gerichter stappen zetten.

Aan de slag met Emotie eten

Je kunt op verschillende manieren met de Emotie-eten de baas aanpak aan de slag:

  • Individuele begeleiding via losse consulten
  • Individuele begeleiding via het intensieve 3 maanden traject
  • Workshop waarin we in 3 uren alle 7 stappen bij langs lopen (in een groep van max. 5 deelnemers)

Sinds een aantal jaren geef ik de uitgebreide workshop van 3 uren en wat vind ik dat leuk om te doen! De hele ochtend staat in het teken van de 7 stappen, opdrachten maken, ervaringen uitwisselen met andere deelnemers, van elkaar leren en steun bij elkaar vinden. We krijgen altijd hele waardevolle reviews en daar deel ik graag een aantal van.

Ervaringen deelnemers van de workshop

Wat vonden andere deelnemers van de workshop:

  • ‘Fijn, met de stappen het proces door en zo’n groepje zorgt voor herkenning en delen van ideeën/inzichten/tips’.
  • ‘Leuk! Samen is toch leerzamer dan alleen’.
  • ‘Ik heb de workshop als prettig ervaren. Fijn om met lotgenoten ervaringen te delen. Andere inzichten gekregen over eten’.
  • ‘Fijne, leerzame en confronterende ochtend. Fijn, zo’n kleine groep’.
  • ‘Prettig, er was een goede sfeer. Ik heb veel geleerd’.
  • ‘Handig om te kunnen overleggen + andere ervaringen te horen. Ik had het boek al gelezen, maar de workshop heeft een duidelijke meerwaarde’.

Meld je aan

Wil je ook meedoen met een workshop?

Vrijdag 13 september staat er weer één gepland! Je kunt je aanmelden via onze agenda of via marissa@avs-sportdietisten.nl
Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan gerust contact op!