Zoals velen van jullie wel zullen weten was ik, voordat ik zwanger raakte van mijn dochter Lotte, fanatiek schaatsster en wielrenster. Afgelopen winter heb ik de schaatstrainingen weer opgepakt bij mijn club STGiethoorn. Daarnaast zat ik ook sporadisch een keer op de fiets, als het weer en de thuissituatie dat toelieten ;)

Het bloed kruipt

Nu de zomertijd is ingegaan en het weer beter wordt zit ik weer met iets meer regelmaat op de fiets. En bloed kruipt waar het niet gaan kan; ik heb mijn eerste wedstrijd ook alweer gefietst. De harde wind en de Bronnegerbult maakten me tijdens het warm fietsen wel een beetje bang, kan ik dit nog wel? Maar het viel mee, ik kon nog best prima meekomen. Dit smaakt naar meer :)

Balans gevonden

Momenteel train ik een stuk minder dan ik voorheen gewend was, maar dit vind ik niet erg. Het spelletje en gewoon het sporten zelf vind ik te leuk om niet te doen. Ik heb een goede balans gevonden en heb wel weer super veel plezier in het sporten.