Wij zoeken een diëtist voor 24-36 uur per week.

Wie zijn wij?

AVS is een diëtistenpraktijk bestaande uit 8 enthousiaste (sport)diëtisten. Onze spreekuurlocaties zijn verspreid over de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Wij houden spreekuur bij huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en fysiotherapiepraktijken.

Onze werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Juist de combinatie van individuele begeleiding, het geven van presentaties en workshops en de samenwerking met andere disciplines maakt dat ons werk zeer gevarieerd en afwisselend is.

We zijn allround diëtisten met ieder onze eigen specialisaties, zoals emotie eten de baas, allergie, kinderdiëtetiek, prikkelbare darm, endometriose, diabetes, ondervoeding en coeliakie. Daarnaast zijn we als diëtist/ leefstijlcoach actief in de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI, Beweegkuur).

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende collega voor 24-36 uur per week die op korte termijn kan beginnen.

Je bent in het bezit van een diploma HBO Voeding en Diёtetiek en ingeschreven in het basis- of kwaliteitsregister paramedici. Gezien onze activiteiten binnen de Beweegkuur is het belangrijk dat je affiniteit met leefstijl en gedragsverandering hebt. Werk- en/of stage-ervaring is een pré, maar geen vereiste om in aanmerking te komen voor de functie.

Je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent proactief, representatief en je weet mensen op een prettige manier te motiveren en te overtuigen. Je bent creatief en vindt het leuk om voor een groep te staan.
Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Ben jij?

• Ondernemend en ambitieus
• Enthousiast
• Creatief en vindingrijk met een persoonlijke aanpak
• Leergierig, kritisch onderzoekend
Dan pas je goed in ons leuke team!

Herken jij je in het bovenstaande?
Mail dan je motivatie en cv vóór 26 juli 2024 naar info@avs-sportdietisten.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Linda Swart op 06 – 3033 8440.