Wij zoeken per direct een leefstijlcoach voor 16-24 uur per week. Meer/ minder uren zijn bespreekbaar.

Ben jij een ondernemende, sportieve, enthousiaste, inspirerende, inlevende en motiverende leefstijlcoach?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een eerstelijns diëtistenpraktijk met spreekuurlocaties in Groningen, Friesland en Drenthe. We zijn team van 6 leuke diëtisten met diverse specialisaties.

Ons team staat voor een hoge kwaliteit in het persoonlijk begeleiden naar een gezonde leefstijl. Of het nu gaat om gewicht verliezen, of juist ondervoeding, voedingsadvies tijdens of na ziekte, voedingsadviezen voor sporters, of het gezond leren eten voor kinderen, alle expertise hebben we in huis om onze cliënten met hun specifieke voedings- en/of leefstijlvraagstuk te helpen.

Sinds 2019 bieden we het Beweegkuur programma aan, een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Vanwege de toename in aanmeldingen zijn we op zoek naar een leefstijlcoach die ons team komt versterken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je bent flexibel inzetbaar. Avondspreekuren zijn voor jou geen belemmering. Je bent proactief, representatief en je weet mensen op een prettige manier te motiveren en te overtuigen. Je bent creatief en vindt het leuk om voor een groep te staan.

Je hebt een afgeronde, geaccrediteerde, opleiding tot leefstijlcoach.

Vanwege de uitgestrektheid van het werkgebied is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Werk- en/of stage-ervaring is tevens een pré, maar geen vereiste om in aanmerking te komen voor de functie.

Je voert zelfstandig het Beweegkuur programma uit, verzorgt de administratie en rapporteert naar de verwijzers.

Solliciteren?

Herken jij je in het bovenstaande?
Mail dan je motivatie en cv vóór 19 mei 2022 naar info@avs-sportdietisten.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Linda Swart op 06 – 3033 8440.