Wij zoeken per direct een diëtist voor 32 uur per week. Meer/ minder uren zijn bespreekbaar.

Wie zijn wij?

AVS is een eerstelijns diëtistenpraktijk bestaande uit 8 enthousiaste diëtisten. Onze spreekuurlocaties zijn verspreid over de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Onze werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Naast individuele voedings- en dieetadvisering zijn we actief als diëtist/ leefstijlcoach in de Beweegkuur (Gecombineerde Leefstijl Interventie). Juist de combinatie van individuele begeleiding, het geven van presentaties en workshops en de samenwerking met andere disciplines maakt dat ons werk zeer gevarieerd en afwisselend is. Past dit bij je? Dan zoeken we jou!

Waar zijn wij naar op zoek?

Je bent in het bezit van een diploma HBO Voeding en Diёtetiek en ingeschreven in het basis- of kwaliteitsregister paramedici. Je hebt affiniteit met leefstijl. Werk- en/of stage-ervaring is een pré, maar geen vereiste om in aanmerking te komen voor de functie. Ook als je net van de opleiding komt nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen. Je bent in staat om zelfstandig te werken, je weet van aanpakken en je bent flexibel inzetbaar. Je bent proactief, representatief en je weet mensen op een prettige manier te motiveren en te overtuigen. Je bent creatief en vindt het leuk om voor een groep te staan.
Vanwege de uitgestrektheid van het werkgebied is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Wat bieden we je?

Een leuke afwisselende baan in een leuk team. De werktijden worden in overleg bepaald en je salaris is afhankelijk van je ervaring. De mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Herken jij je in het bovenstaande?
Mail dan je motivatie en cv vóór 14 juli 2022 naar info@avs-sportdietisten.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Linda Swart op 06 – 3033 8440.