Wij zoeken een diëtist voor 32 uur per week.

Wie zijn wij?

AVS is een diëtistenpraktijk bestaande uit 6 enthousiaste (sport)diëtisten. Onze spreekuurlocaties zijn verspreid over de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Onze werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Naast het reguliere werk als diëtist zijn wij als sportdiëtist actief in de begeleiding van sporters op allerlei niveau. Ook zijn we als leefstijlcoach actief in de Beweegkuur.  Juist de combinatie van individuele begeleiding, het geven van presentaties en workshops en de samenwerking met andere disciplines maakt dat ons werk zeer gevarieerd en afwisselend is.
Naast sport en leefstijl hebben we meerdere specialisaties binnen de praktijk, zoals emotie eten de baas, allergie, kinderdiëtetiek, diabetes, oncologie en coeliakie.

Waar zijn wij naar op zoek?

Per direct zoeken wij een diëtist voor 32 uur per week (meer/ minder uren zijn bespreekbaar).

Je bent in het bezit van een diploma HBO Voeding en Diёtetiek en ingeschreven in het basis- of kwaliteitsregister paramedici. Je hebt affiniteit met sport en voeding en leefstijl. Werk- en/of stage-ervaring is tevens een pré, maar geen vereiste om in aanmerking te komen voor de functie.

Je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je bent flexibel inzetbaar. Avondspreekuren zijn voor jou geen belemmering. Je bent proactief, representatief en je weet mensen op een prettige manier te motiveren en te overtuigen. Je bent creatief en vindt het leuk om voor een groep te staan.
Vanwege de uitgestrektheid van het werkgebied is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Ben jij?

• Ondernemend en ambitieus
• Enthousiast
• Creatief en vindingrijk met een persoonlijke aanpak
• Leergierig, kritisch onderzoekend
Dan pas je goed in ons team.

Herken jij je in het bovenstaande?
Mail dan je motivatie en cv vóór 1 augustus 2021 naar info@avs-sportdietisten.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Linda Swart op 06 – 3033 8440.